אחת ההחלטות החשובות שעומדות בפנינו בעת תכנון והפקת אירוע היא איזה אוכל יוגש באירוע, אחד הדברים שמרבית האנשים זוכרים לאחר אירוע הוא האוכל לכן ישנה חשיבות רבה לבחירת הקייטרינג באירוע.
איך בוחרים קייטרינג?
לא תמיד השאלה איזה קייטרינג לבחור רלוונטית שכן ישנם מקומות שלא מאפשרים להביא חברה חיצונית אלא להשתמש בשירותי האוכל של המקום בלבד, אם החלטנו לערוך את האירוע במקום המאפשר זאת יש לשים לב לכמה כללים:
- סגנון ותפריט- צריך להחליט איזה סוג אוכל נרצה להגיש האם חלבי או בשרי ובהתאם לבדוק לעומק את התפריט ולהחליט האם נרצה לבנותו לפי אפיון מסוים לדוגמא אוכל אסייתי, איטלקי עדתי או ללא אפיון מיוחד, אם החלטתם על בשרי הטרנד העכשווי היום הוא קייטרינג אסאדו לאירועים מיוחדים אשר ישאיר רושם עז על המשתתפים.
- קהל- עלינו להתחשב בסוג הקהל שיבואו לחגוג את האירוע ולהתאים לו את התפריט רצוי להתחשב בשומרי כשרות, צמחוניים וטבעוניים.
- גודל חברת הקייטרינג-יש לבדוק האם החברה הנבחרת מסוגלת להאכיל, להגיש ולשרת את הקהל שלנו, אם האירוע הוא רב משתתפים חשוב לבחור חברה המתמחה בהגשת לקהל גדול אם האירוע הוא קטן אולי נעדיף קייטרינג שף בוטיק איכותי שיעשה יותר רושם.
- צורת הגשה-מלצרים או בופה צריך להחליט איזה סגנון הגשה מתאים לאופי האירוע ולאופי החוגגים.
- המלצות-לפני שנבחר חברת קייטרינג חשוב לבדוק המלצות עליה ממכרים וחברים אשר התנסו וגם מרחבי הרשת מה אומרים האורחים אשר התנסו בעבר בשירותי החברה.
- רישיון עסק- החוק מחייב בעל קייטרינג ברישיון עסק יצרן אוכל ולעמוד בתנאים תברואתיים נאותים, חשוב לבדוק את איכות חומרי הגלם ותחזקת האוכל.
קייטרינג אסאדו לאירועים בלתי נשכחים
אחת האפשרויות לשדרוג אירוע הוא תפריט בשרי המבוסס על אסאדו, צליית בשר על האש נחשב לאחד הסגנונות האהובים על הישראלים, צליית בשר על הגריל עם הריחות והעשן ובעיקר הטעם של הבשר הצלוי מעורר התרגשות אצל רוב הישראלים, בשר האסאדו נחשב איכותי ועסיסי, ניתן להזמין קייטרינג אסדו לאירועים שונים כגון אירועים פרטיים, חתונות, בר ובת מצווה, אירועים חברתיים, ימי גיבוש, ואירועים עסקיים, ניתן להגישו בתחילת האירוע כפתיח, בזמן המנה העיקרית ובמהלך כל האירוע.